Blog

Tipurile de Radiatoare Design

TIPURILE DE RADIATOARE DE DESIGN

Dacă atunci când auzi cuvântul radiator, încă îți imaginezi o instalație urâtă și grea, atunci, vom încerca să îți prezentăm alternativele. Au trecut vremurile când aproape orice tip de radiator trebuia acoperit cu un panou decorativ sau cu draperii ca să nu deterioreze aspectul interiorului. Astăzi, designul radiatoarelor pentru încălzire, alături de designul mobilei și a lustrelor, conferă interiorului individualitate. Modelele de radiatoare de design permit crearea unei atmosfere calde și confortabile, devenind elementul-cheie din baie, dormitor sau din camera copiilor.

Tipuri de radiatoare de design

Clasicе. Acestea pot fi din aluminiu, oțel sau fontă. Forma, culoarea sau dimensiunile pot fi ajustate, astfel încât radiatoarele pot fi integrate în orice tip de interior. În plus, raportul preț-calitate este foarte bun.

De tip panel. Aceste modele plate se instalează aproape de perete, în spațiile unde nu este posibilă instalarea altui model. Cel mai des, acestea sunt înguste și orizontale.

Tubulare. Datorită formelor și modelelor diverse, acesta e unul din cele mai îndrăgite modele de către designeri. Țevele pot fi drepte, curbate, ondulate. Pot avea secțiuni rotunde, pătrate sau ovale și pot fi secționate sau sudate pe aceeași bază.

Forme Nestandarde. Acestea pot fi rotunde, ondulate sau drepte. Formele se pot asemăna cu unele construcții, paneluri de design sau orice element de decor.

Ești gata să alegi radiatorul tău? Bun venit în CATALAGUL NOSTRU

Radiator CARISA MANCHESTER

de la 13 900 lei

Radiator CARISA CURVY

de la 9210 lei

Radiator CARISA CLASH

de la 10 830 lei

Radiator CARISA ECLIPSE

de la 10 420 lei