Blog

Radiatoare verticale

RADIATOARE VERTICALE

Radiatoarele verticale nu se diferențiază aproape deloc de cele obișnuite, dimpotrivă, de multe ori, au o clasă de energoeficiență mai înaltă.

Dacă e să comparăm designul radiatoarelor obișnuite din aluminiu cu radiatoarele de design verticale, atunci, alegerea e evidentă.

Unul din trendurile actuale este ca în casele și în apartamentele moderne să se instaleze geamuri panoramice. Felicitări dacă ai instalat și tu! Într-adevăr, acestea arată extraordinar. Faza e că oricât de sofisticate ar fi geamurile din casă și ce peisaj minunat se află în spatele lor, totul poate fi stricat cu un radiator nepotrivit, exact ca în această poză:

Echipa de construcții, rareori propune soluții mai rafinate și, deseori, aleg modelele standard de radiatoare inestetice, din aluminiu.

Noi îți propunem o alternativă minunată: radiatorul de design vertical. Încăperea capătă instant un aspect aerisit și fin.

Un alt avantaj important al radiatoarelor verticale este posibilitatea de a le instala în zone cu puțin spațiu, pereți înguști, unde alte modele de radiatoare mai mari, nu pot fi instalate nicidecum, de exemplu, în antreu.

Atrage atenția la această soluție ingenioasă. Pe lângă funcția de încălzire a spațiului, radiatorul de la brandul Gorgiel e dotat cu mici cârlige speciale și îndeplinește funcția suplimentară de cuier pentru haine.

Îți dorești să alegi un radiator de design vertical?

Radiator GORGIEL CEZAR, AD2

de la 7568 lei

Radiator GORGIEL FIGIL

de la 15 880 lei

Radiator GORGIEL ALTUS

de la 14 190 lei

Radiator CARISA CURVY

de la 9210 lei