Uncategorized @ro

Showroom CapCap

Compania CLIMATEC furnizeaza soluții integrate pentru sisteme de încălzire și condiționare, alimentare cu apă și de canalizare, precum și soluții în domeniul instalațiilor sanitare.

Noi lucrăm cu persoane juridice și fizice, astfel încât fiecare să poată găsi pentru el cele mai bune oferte. În sala de expozitii a magazinului sunt prezentate modele de cazane, radiatoare, aparate de aer condiționat, instalații sanitare și alte echipamente și materiale. Toata marfa se poate atinge, deschide, compara și de a obține informații detaliate.

Pentru client privat, oferim consultatie competenta și servicii privind calcularea și alegerea sistemelor de încălzire, de alimentare cu apă și de canalizare pentru case sau apartamente, precum și pentru instalarea acestora. La noi se aleg radiatoare, cazane, boilere, instalatii de pompare, sisteme de apă caldă impreuna cu toate accesoriile de referinta.

Pentru intreprinderile de construcție și montaj, propunem organizarea proceselor de aprovizionare la pret angro a echipamentelor, sistemelor de încălzire, condiționare, alimentare cu apă și de canalizare, de calitate europeana, precum și instalații sanitare, proiectarea sistemelor de inginerie de orice complexitate, în case particulare, spatii administrative publice si industriale. În depozitul nostru sunt prezentate o gamă largă de utilaje pentru climatizare și încălzire, conducte, fitinguri, robinete, supape, elemente de fixare si materiale izolante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *