Blog

Rubrica despre tehnologie

RUBRICA DESPRE TEHNOLOGIE

Descoperă tehnologiile perfecte implementate în instalațiile sanitare moderne.

Renumitul producător de obiecte sanitare Creavit depune efort sistemic pentru a-și îmbunătăți produsele la maxim și pentru a oferi utilizatorilor confort și un nivel de igienă optim. Descoperă proiectele concepute pentru a asigura confortul și sănătatea familiei tale.

Vasul de toaletă cu robinet încorporat este o soluție confortabilă și practică, preferată de mulți utilizatori. În această categorie, Creavit se diferențiază prin tehnologia robinetului încorporat pentru bideu, cu regalraea jetului de apă caldă și apă rece.

Tehnologia Rim-Off reduce la minim suprafețele inaccesibile de curățat de pe vasul de toaletă, prevenind înmulțirea bacteriilor și curățînd orice suprafață din interior.

Mai mult, datorită capacului demontabil Creavit, orice suprafață poate fi ușor curățată. Întrucât, cel mai des, atingi capacul vasului de toaletă, echipa Creavit recomandă să alegi un capac din materialul antibacterian-duroplast.

Creavit subliniază importanța igienei în camera de baie. Un vas de toaletă suspendat, care este tot mai preferat de clienți și e liderul vânzărilor în ultima vreme, poate fi soluția prfectă. Datorită vasului care suspendă deasupra pardoselei, orice suprafață poate fi curățată rapid și ușor.

De asemenea, Creavit te ajută să reduci depunerile de bacterii de pe suprafețele cu acoperire ceramică în proporție de 99%. Acest lucru e posibil datorită tehnlogiei de igienă specială care se implementează la producerea vaselor de toaletă și e acreditată de mai multe organizații independente ce aprobă calitatea.

ALEGE CEL MAI BUN